Producten filteren

Sorteren op

Prijs

Eigenschappen

Materiaal

Volg ons online!
Gratis verzending vanaf €75 binnen Nederland - Levering binnen 2-3 werkdagen - Onze stoffenwinkel is geopend! - Veilig online bestellen

Garen

Om een kledingstuk te maken heeft u natuurlijk naaigaren nodig. Binnen de garens zijn veel verschillende soorten en merken. In ons online assortiment hebben we de merken Amann Mettler en Gütermann.

Producten filteren

Sorteren op

Product filters

Producten filteren

Prijs

Producteigenschappen

Materiaal

Essentieel bij het naaien

Om een kledingstuk te maken heb je uiteraard naaigaren nodig. Binnen garen zijn er veel verschillende soorten en merken. In ons online assortiment verkopen wij Gütermann en Amann Mettler. Van deze twee merken beschikken wij over alle kleuren, maar ook verschillende kwaliteiten. Alle kleuren en kwaliteiten die wij in ons assortiment hebben zijn online te vinden.

Het kiezen van het juiste garen

Het kiezen van het juiste garen zit hem niet enkel in de kwaliteit, maar ook erg in de kleur. De juiste kleur garen zorgt ervoor dat het zo min mogelijk opvalt. Mocht je twijfelen over de kleur kunnen wij altijd met je meekijken. Het verschil in Gütermann en Amann Mettler is klein. In prijs is er zelfs geen verschil. Desondanks kan je natuurlijk je voorkeur hebben. Soms kan het wel zijn dat het ene merk een ander aanbod heeft in kleur. Mocht de kleur bij jouw vertrouwde merk er eens niet bij zitten kijk dan gerust bij de ander!

Gütermann

Het Gütermann naaigaren is verkrijgbaar in 5 verschillende varianten. Allereerst het allesnaaigaren. Dit is het meest gebruikte naaigaren en is verkrijgbaar op klossen van 200m, 500m en 1000m. Daarnaast is er ook Atelier naaigaren op klossen van 1000m. Dit zijn voordeel klossen met de vertrouwde kwaliteit van Gütermann. Mocht je opzoek zijn naar supersterk naaigaren voor robuuste (reparatie)naaiwerkzaamheden, siersteek naaigaren voor doorstikken of hand quiltgaren kan je deze ook vinden in de categorie Gütermann.

Amann Mettler

Evenals het Gütermann naaigaren hebben we ook van Amann Mettler allesnaaigaren en super sterk naaigaren. Het allesnaaigaren is verkrijgbaar op klossen van 200m en 500m. Voor het naaien van rekbare tot zeer rekbare stoffen adviseren wij Seraflex. Dit is rekbaar naaigaren en is bij ons verkrijgbaar in 36 verschillende kleuren. Daarnaast heeft Amann Mettler Poly Sheen naaigaren, dit is een garen dat bestaat uit verschillende kleuren draad. Deze draden samen geven een kleurrijk en speels effect. Ook het Metallic naaigaren is leuk voor het creëren van een speels effect in je naaiwerk.

Lockgaren

Niet te vergeten verkopen wij ook lockgaren om je stof mee af te werken en rafelen tegen te gaan. De lockgarens worden verkocht op klossen van 3000 yards (2742 meter) en zijn verkrijgbaar in 17 kleuren.

Garen kopen?

Voor al deze soorten garens kan je zowel online als bij ons in de stoffenwinkel terecht. Mocht je over een kleur twijfelen helpen wij je altijd graag verder. Bestel je garen eenvoudig online of kom gezellig langs in onze winkel in Ammerzoden. De koffie staat klaar en je kan gratis parkeren voor de deur!

6
  6
  Jouw winkelmand
  Rib grof oud roze 014
  21+ klanten hebben dit gekocht
  Amann Mettler garen Seralon 200 mtr kleur 2000 wit
  26+ klanten hebben dit gekocht
  Amann Mettler garen Seralon 200 meter
  5+ klanten hebben dit gekocht
   Bereken verzendkosten
   Voeg voucher toe
   Niet-beschikbare coupons
   stof00c32580cc Krijg 5% korting