Zomerstoffen

Zoekt u zomerstoffen? Dan bent u bij Stoffendorp aan het juiste adres. Met onze zomerstoffen maakt u zelf de mode die bij u past!
De trend voor deze zomer: flaneer langs de boulevard met een zwierig vrolijk jurkje tot net boven de knie. Of is een maxi rok met daaronder uw nieuwe sneakers wat u zoekt?
Op zoek naar tricot stoffen? Dit is een heerlijke stof die bekend staat om zijn draag comfort en die zomers niet weg te denken is in het strand leven. Maak daar eens een leuke wikkeljurk van!
In kinderkleding is bedrukte tricot stof ook niet meer weg te denken, maak een leuke t-shirt van voor u zoontje. Tricot kunt u leuk combineren met een effen tricot stofje erbij. De mode trend van nu voor stoere jongens en meiden!!!
Bekijk hier de allerlaatste modetrends en nieuwste stoffen zoals linnen stoffen en viscose stoffen  binnen Bas Bastiaans! U vindt bij ons ook vele mooie mode stoffen die men heeft gebruikt bij het programma, ” Door het oog van de naald.” Klik hieronder verder voor het complete overzicht van zomerstoffen.
Wij zijn klaar voor de zomer! U ook?