Modestoffen

In ons ruime assortiment met modestoffen vindt u voor ieder wat wils. Jong of oud, stoer of klassiek, wij hebben het voor u!
Ter bescherming van het COVID-19 virus zijn mondkapjes verplicht in het openbaar vervoer. In ons assortiment vindt u stoffen die geschikt zijn om mondkapjes te maken.
Met uw zelfgemaakte kledingstuk bent u er van verzekerd dat hij uniek is en niemand anders hetzelfde zal hebben. Zelfs niet wanneer de stof het zelfde is.
In onze stoffenwinkel Bas Bastiaans in Ammerzoden hebben wij ruim 10.000m aan modestoffen. Ons deskundig personeel staat voor u klaar om het juiste advies aan u te geven.
Online zijn al onze stoffen ook te vinden. We hebben ze voor u onderverdeeld in verschillende categorieën. Op die manier hopen we het zoeken voor u wat gemakkelijker te maken. Mocht u het online niet kunnen vinden of advies nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op.
We begrijpen dat u de stoffen soms graag liever in het echt wil zien en vooral ook voelen, u bent van harte welkom in onze stoffenwinkel in Ammerzoden. U kan hier gratis parkeren voor de deur en de koffie staat klaar. Vindt ons ook op textiel-info.nl  Stoffenwinkels in Lingewaal, Maasdriel, Zaltbommel

Gratis verzenden binnen Nederland bij een besteding vanaf €50,00.