Gratis verzending vanaf €50 binnen Nederland - Levering binnen 2-3 werkdagen - Bezoek ook onze winkel - Veilig online bestellen

Vraag & Antwoord

1. Hoe kan ik mijn bestelling afrekenen?
Eenvoudig, snel en veilig middels:
IDeal
MasterCard SecureCode
Maestro SecureCode
Visa

Via een overboeking (ook vanuit het buitenland): IBAN : NL81Rabo0154144886, BIC: RaboNL2U

Bij het afrekenen via de website kunt u als betaalmethode kiezen voor Omnikassa. Deze Omnikassa biedt u de mogelijkheid te betalen via Ideal, MasterCard, Maestro of Visa.

Artikelen worden aan u verzonden, na betaling.
2. Retour
Stoffen en toebehoren: Daar stoffen en toebehoren voor u op maat worden geknipt is het niet mogelijk deze retour te zenden. Wij attenderen u erop dat kleuren zoals u die op uw computerscherm ziet kunnen afwijken van de werkelijke kleuren. Dit door bv scherm instellingen. Ook kunnen wij niet garanderen dat indien u een artikel in 2 verschillende orders besteld, de kleur exact hetzelfde is, dit in verband met verschillende verfbaden. Stoffen kunnen nimmer retour gezonden worden, doordat deze op maat geknipt zijn.

Heel belangrijk: De artikelen dienen : niet gedragen of gebruikt te zijn en voorzien te zijn van aangehecht (prijs)kaartje en in originele verpakking en mogen in geen enkel geval gewassen retour komen. Indien dit wel het geval is kunnen wij deze retour niet accepteren. Print het retour formulier, vul het in en voeg toe aan retour zending.

Het kan gebeuren dat u van artikel de verkeerde maat heeft besteld. Om zo snel mogelijk wel de juiste maat binnen te krijgen houden we de omruil procedure eenvoudig: Bestel de gewenste maat opnieuw in onze webshop. Wij verzenden de bestelling weer direct. Het artikel dat niet correct was kunt u met het retour formulier gefrankeerd aan ons retour zenden. Wij storten bedrag binnen 7 kantoordagen aan u retour. De retourzending en de nieuwe bestelling staan dus los van elkaar!
3. Hoeveel verzendkosten komen er bij mijn bestelling?

De verzendkosten bedragen € 7,25 per pakket tot 10 kg. Bestelt u 1 meter of minder stof dan kan de verzending per enveloppe kan plaatsvinden en betaalt u € 4,65 . Ook als u meer dan een meter stof bestelt en bij het verpakken van de stof blijkt dat uw bestelling toch in een enveloppe kan worden verstuurd storten wij het teveel betaalde bedrag aan verzendkosten aan u terug. Voor stof staaltjes gelden andere verzendkosten. Zie hiervoor vraag 8.

Envelop kosten Belgie en Duitsland € 8,70 en pakket kosten tot 1 kilo € 10,00 boven 1 kilo tot 10 kilo € 12,50.

4. Hoe lang is de levertijd?

Uw bestelling binnen 3 kantoordagen aan u worden toegezonden. DHL biedt het pakket binnen 3 werkdagen bij u aan. 

5. Wat gebeurt er wanneer een artikel uitverkocht blijkt te zijn?
Dit is altijd mogelijk, omdat wij naast de webshop ook onze artikelen verkopen in de winkel. Wij nemen dan contact met u op en overleggen over de levertijd. Indien deze u niet schikt proberen wij met u een artikel te vinden dat vergelijkbaar is. Komen we er niet uit dan ontvangt u het bedrag dat te veel is voldaan retour.
6. Wanneer ik vele meters van een artikel nodig heb of een groot aantal, is dit dan altijd op voorraad?
Nee, niet altijd. Daarom raden wij u aan ons een mail te sturen voor u een grote bestelling plaatst. Wij kijken dan of alles te leveren is.
7. Heeft u ook producten die niet op de webshop staan?
Ja, wij bieden u in onze stoffen winkel in Ammerzoden, met een oppervlakte van 1000m2 en onze Feest en Thema winkel, een nog groter assortiment. Het is niet mogelijk alle producten te plaatsen op de webshop. U bent van harte welkom aan de Hogesteeg 1-3, 5324 AA te Ammerzoden.
8. Kan ik een staaltje van een stof aanvragen?

Ja, het is mogelijk om een staaltje van 10 cm te bestellen via de webshop. U vult hiervoor bij het aantal meters 0.10 in. De verzendkosten voor een staaltje zijn € 1,92 en voor elk volgend staaltje € 0,96( Binnen Nederland). Het teveel betaalde bedrag aan verzendkosten storten wij aan u terug. Met uitzondering van stoffen die te zwaar/dik zijn, deze stoffen worden verzonden als pakket met de daarbij horende verzendkosten.

9. Zijn de prijzen via de webshop altijd gelijk met de winkel?
Nee, het kan wel eens voorkomen dat de prijzen via de webshop goedkoper zijn dan in de winkel. of net andersom. U heeft dan te maken met webshop aanbiedingen of winkel aanbieding.

0
preloader