Stoffen Mode & Basis

Bent u op zoek naar mode stoffen? Of zoekt u een stof om te combineren? Weet u al dat de trend momenteel Kant stof is, en dat men daar mooie jurken en rokken van maakt? U kunt ook kiezen uit de verschillende categorieën: basisstof, zomerstof, winterstof, kerststof of misschien een kinderstof? Bij Bas Bastiaans vindt u een uitgebreide collectie stoffen voor mode en decoratie. Met de juiste stof maakt u de mooiste creaties. Combinaties met lint en band.Of mogelijk met kant. Uw nieuwe creatie is dan uniek! Een unieke sjaal die u heeft gemaakt om lekker mee te kunnen flaneren. Deze sjaal kan gemaakt zijn van een mooie satijn stof die soepel valt. Ook voor gordijn en decoratie stoffen bent u op het juiste adres.
Op zoek naar STOFFEN. Bekijk hier de allerlaatste modetrends en nieuwste stoffen binnen Bas Bastiaans! www.stoffendorp.nl. Elke week wordt ons ruime assortiment uitgebreid met nieuwe stoffen, zoals onder andere tricot stof, kinderstof, basisstoffen, maar ook decoratie stoffen te veel soorten stof om op te noemen en daarbij hebben wij ook een ruim aanbod aan fournituren.

Met een ruime stoffen winkel van ca. 1000m2 met met dan 10.000 meter aan stof, Bevind en beleeft u zich als het ware in een stoffen Paradijs. Kom gezellig langs in onze winkel in Ammerzoden, bekijk, en voel u in de wereld van Bas Bastiaans Modestoffen, gratis parkeren voor de deur. U vindt bij ons ook vele mooie mode stoffen die men heeft gebruikt bij het programma, “Door het oog van de naald”.

Wordt vrienden met Bas Bastiaans en Like ons op Facebook: https://www.facebook.com/Bas-Bastiaans-modestoffen…