Carnavals- en feeststoffen

Voor Carnavalsstoffen, themastoffen en feeststoffen bent u bij stoffendorp.nl op het juiste adres.

Stoffenwinkel Bas Bastiaans heeft een speciale afdeling voor Carnaval stoffen en thema stoffen. Met deze carnavals stoffen heeft u hét ingrediënt in huis voor het perfecte carnavalskostuum! Theater kleding maken voor de toneelvereniging ook deze thema stoffen hebben wij. Komt er een andere feestelijke gebeurtenis aan?  Zoals een bruiloft feest deze mooie feest stoffen vindt u  ook bij ons. Bekijk deze feeststoffen online of bezoek onze stoffenwinkel in Ammerzoden.Heeft u geen tijd om verkleedkleding zelf te maken, snuffel dan snel door naar onze feest en thema winkel. en bekijk de thema kleding en accessoires, slingers ballonnen en andere benodigheden om u themafeestje compleet te maken online https://www.feestthemawinkel.nl/index.php?id=36

Bent u op zoek naar stof voor een van mooiste dagen van u leven, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen mooie satijn stof, zijde stof of feeststoffen.

Carnaval is voor iedereen, of u dit nou viert in b.v. Oeteldonk, ‘t Krabbegat ,t Malse Arckeldurp, of in het mooie zuiden van het land in Limburg je out fit die je hebt gemaakt is uniek!

Bekijk onze ruime assortiment aan stoffen online of kom langs in onze 1000m2 Stoffenwinkel of voor kant en klare kleding bezoek onze 2e winkel, Feest en Thema met ruim 600m2 aan winkel plezier in Ammerzoden. De koffie staat klaar en gratis parkeren voor de deur…..Houdt u ook zo van carnaval en andere feesten? Met de carnavalsstoffen van Bas Bastiaans heeft u hét ingrediënt in huis voor het perfecte carnavalskostuum! Komt er een andere feestelijke gebeurtenis aan? Een feestje met een thema bijvoorbeeld? Met de feest, verkleed en carnavalsstoffen van Bas Bastiaans heeft u voor elk feestje de juiste stoffen in huis. Bekijk al onze carnavalsstoffen online of in de winkel.

Heeft u geen tijd om verkleedkleding zelf te maken, snuffel dan snel door naar onze feest en thema winkel. https://www.feestthemawinkel.nl/index.php?id=36